Barbecueën

We krijgen vaak de vraag wat er verwacht kan worden als er een barbecue arrangement bij ons geboekt wordt. Daarom zullen we in het kort uitleggen hoe het in zijn werk gaat.

Voordat we op locatie aankomen zorgen we dat alle voorbereidingen al gedaan zijn, hierdoor kunnen we eenmaal aangekomen de barbecue tevoorschijn halen en direct beginnen met het opstoken van de barbecue. Terwijl de barbecue aan het opwarmen is, zetten we een buffet klaar wat zo gek en uitgebreid gemaakt kan worden als jullie zelf willen. Denk bijvoorbeeld aan (pasta)salades, stokbrood kruidenboter, meer soorten sauzen dan dat er gasten zijn, maar bijvoorbeeld ook het bestek en de borden. Als alles klaar staat en de barbecue op temperatuur is beginnen we met bakken. De eerste ronde bestaat vaak uit een broodje hamburger aangezien deze nooit teleurstelt. Deze kan je zelf helemaal afmaken met gefruite uitjes, sla, tomaat en wat er allemaal klaar ligt bij het buffet. Hierop volgt vaak een rondje met kipdij, aansluitend een worst/lapje assorti. Eventueel kan er afgesloten worden met een rondje biefstukpuntjes of visgerechten voor de visliefhebber. Tussendoor kunnen er gebakken aardappelen worden gemaakt op de plaat, dit dient dan als warm bijgerecht.

Als alles opgebakken is en iedereen nog lekker aan het eten of aan het uitbuiken is, beginnen wij vast met het schoonmaken en opruimen. Er gaat nog enigszins tijd zitten in het aflaten koelen van de barbecue, aangezien een emmer koud water de levensduur van de barbecue niet ten goede zou komen. Als iedereen uitgegeten is ruimen we ook het buffet en het overige serviesgoed op. Dit is voor ons het moment om afscheid te nemen en kunnen jullie van de rest van de avond genieten. Jullie uitbuiken, wij de afwas!
Het enige waar u zelf dus nog aan hoeft te denken zijn de drankjes.


Budget 
€20,- minstens 40 personen. Onder de 40 personen wordt er een toeslag gerekend.
3 stuks vlees, stokbrood/bolletjes, kruidenboter, 2 soorten salades, rauwkost en sauzen
 
Populair
€25,- minstens 30 personen. Onder de 30 personen wordt er een toeslag gerekend.
4 stuks vlees, stokbrood/bolletjes/breekbrood, kruidenboter, 3 soorten salades, rauwkost en sauzen
Luxe
€30,- minstens 30 personen. Onder de 30 personen wordt er een toeslag gerekend.
5 stuks vlees, stokbrood/bolletjes/breekbrood, kruidenboter, 3 soorten salades, rauwkost en sauzen
 
Supplementen:
·       Extra portie vlees per persoon
o   [Voorkeur opgeven]
·       Pastasalade
·       Visgerechten (van Visgilde Bieshof): (aangeven of het een vleesproduct moet vervangen of als extra product toevoegen)
o   Zalm
o   Gamba’s
o   Mix
o   Combinatie
o   Schelpen
·       Koude visschotel
o   Klein
o   Middel
o   Groot
·       Biefstukpuntjes
·       Anders:
 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Wij staan altijd open om het gesprek aan te gaan. Stuur ons via de onderstaande knop een bericht!